A+ R A-

Otkazana 22. vanredna skupština JP Komunalac d.d. Gradačac

U skladu sa članom 4. Pravilnika o objavljivanju informacija i izvještavanju na tržištu vrijednosnih papira JP Komunalac d.d. Gradačac objavljuje:

- Izvještaj o događaju koji bitno utiče na finansijsko poslovanje emitenta (PDF)

Obavijest o sazivu 22.(vanredne) skupštine JP Komunalac d.d. Gradačac

Nadzorni odbor JP Komunalac d.d. Gradačac objavljuje:

- Obavještenje o sazivu 22. (vanredne) skuštine JP Komunalac d.d. Gradačac (PDF)

OBAVIJEST o isključenjima korisnika sa vodovodne mreže

JP „Komunalac“ d.d. obavještava korisnike usluga, da će  27. i 28.07.2017.  godine biti vršena isključenja korisnika sa vodovodne mreže koji se nisu odazvali na pozive Preduzeća o izmirenju dugovanja za isporuku pitke vode i to u ulicama Požarička, Požaričkih branilaca te naselju Ledenice Donje.

Shodno ovim planiranim isključenjima, postoji mogućnost kratkotrajnih prekida u vodosnabdijevanju sljedećih naselja i ulica: Ledenice D., Požarička, Požaričkih branilaca i Željeznička.

Unaprijed se izvinjavamo svim našim cijenjenim korisnicima koji svoje usluge plaćaju redovno i na vrijeme zbog mogućih eventualnih poteškoća u vodosnabdijevanju.

OBAVIJEST

JP „Komunalac“d.d. obavještava korisnike usluga da su u narednom periodu moguće kratkotrajne obustave u  vodosnabdijevanju po pojedinim ulicama iz razloga isključenja korisnika koji ne vrše plaćanja za usluge preduzeća.

O datumu i vremenu obustave po ulicama ići će posebna obavještenja u narednom periodu.

Unaprijed se izvinjavamo svim našim cijenjenim korisnicima koji svoje usluge plaćaju redovno i na vrijeme zbog eventualnih poteškoća u vodosnabdijevanju.

 

 

                                                                                                                        JP „ Komunalac“d.d.

Raspored odvoza smeća prije i poslije Praznika rada

Obaviještavamo korisnike usluge odvoza smeća da ćemo u dane prije i poslije prvomajskih praznika izmjeniti raspored odvoza kućnog smeća tako da ćemo smeće  odvoziti dan ranije i to :

Opširnije...

                                                                  Copyright ©2014 Komunalac d.d. Gradačac