OBAVJEŠTENJA

Obavještenje o kvaru 24.09.

Obavještavamo cijenjene korisnike da zbog kvara na liniji ulice 6. Bataljona, Bosanskih gazija i Diren do 13h neće imati vodu. Takođe prekid u vodosnabdijevanju će imati ulica Hadžiefendijina u periodu od 7:30 do 8:30. Hvala na...

OBAVJEŠTENJE O KVARU

Zbog kvara na liniji u ulici Požarike, do 10h privremeno bez vodosnadbijevanja će biti ulice Željeznička, Požarička i Požaričkih branilaca. Ekipe su na terenu. Hvala na razumjevanju.

Kvar na vodovodnoj mreži

Zbog kvara u naselju Svirac prekid u vodosnadbijavanju do 12h će biti u Škorićima, ulica Hazna i ulica Sviračka. Hvala na razumjevanju.

KVAR U ULICI BRANILACA GRADA

Obavještavamo cijenjene korisnike o kvaru u ulici Branilaca grada. Ekipe su na terenu, do prekida vodosnadbijevanjem će doći u ulici Branilaca grada i Bagdalama do 12h. Hvala na razumjevanju!

OBAVIJEST RADOVI NA CJEVOVODU SA IZVORIŠTA Domažić

OBAVIJEST RADOVI NA CJEVOVODU SA IZVORIŠTA Domažić Poštovani korisnici, zbog radova na cjevovodu sa izvorišta Domažić moguće je da će dolaziti do prekida u redovnom vodosnabdijevanju gradske zone, o čemu ćemo Vas blagovremeno obavijestiti. Molimo Vas za racionalno...

JAVNE NABAVKE

Posljednje objave

Više